Neem een kijkje in ons bedrijf

Damsma Solar is een ervaren en gespecialiseerd bedrijf dat zich bezighoudt met het leveren, plaatsen en monteren van zonnepaneel-installaties. Wij nemen graag de tijd om te kijken wat precies bij u en uw levensstijl past en zorgen ervoor dat u daarmee het juiste rendement behaalt. Verder hoeft u zich alleen maar te focussen op de voorkeurselementen zoals bijvoorbeeld: de kleur of het merk van het zonnepaneel.

6 redenen waarom Damsma Solar bij jou past

Alles onder één dak

Damsma Solar houdt ervan om het voor u zo gemakkelijk mogelijk te maken, daarom hebben wij ervoor gezorgd dat wij u alles aan kunnen bieden onder één dak; een offerte op maat in combinatie met een persoonlijk gesprek, de levering van de zonnepanelen, het plaatsen en installeren van de producten, ondersteuning met de Btw teruggave, de mogelijkheid voor een financieel advies en natuurlijk zorgen wij ervoor dat alles vlekkeloos verloopt.

Persoonlijk advies

Het digitale tijdperk is mooi en erg handig, toch hebben wij ervoor gekozen om persoonlijk bij u langs te komen, kennis te maken en een visueel beeld te geven van het proces en onze werkwijze. Op deze manier weet u wie er bij u langs komt en wat u precies van ons kunt verwachten.

Korte communicatie lijnen en bereikbaarheid

Omdat Damsma Solar onafhankelijk werkt kan er in korte lijnen gecommuniceerd worden. Dit houdt in dat wanneer u vragen heeft deze vrijwel direct beantwoord of opgelost kunnen worden. In plaats van lange wachttijden, doorverbind-lijnen of duizenden medewerkers, gaan wij liever voor snel, direct en duidelijk antwoord op al uw vragen.

Professioneel team

Het team van Damsma Solar is samengesteld uit ervaren installateurs op het gebied van zonnepanelen, maar ook gecertificeerd voor het opmaken van een financieel plan voor o.a. het financieren van zonnepanelen. Daarnaast hebben wij ook een aparte afdeling die u ondersteunt bij administratieve werkzaamheden, zoals bijvoorbeeld het terugvragen van de BTW en facturatie.

Innovatief

Damsma Solar is constant bezig met innovaties, hierdoor hebben wij een geselecteerde groep van leveranciers in ons bedrijf kunnen opnemen. Wij zien dat ontwikkelingen van zonnepanelen een enorme stap voorwaarts hebben gedaan op het gebied van kwaliteit, onderhoud en levensduur. Wij spelen hier continue op in door de beste producten voor u op een rijtje te zetten.

Garantie

Bij Damsma Solar stellen wij strenge eisen aan onze leveranciers zodat wij garant kunnen staan voor onze producten en voor onze klanten. Hierdoor kijken wij niet alleen naar de kostprijs, maar ook naar de garantie op de levensduur van de producten en de te leveren energie over de gehele looptijd.

Een greep uit onze installaties

Bekijk meer installaties